Запровадження нового тролейбусного маршруту № 18, що буде з'єднувати СКФ "Україна" з вулицею Львівська з використанням автономного ходу тролейбусів.

Шановні лучани, хочу запропонувати Вам новий тролейбусний маршрут номер 18, що буде курсувати за маршрутом: СКФ "Україна" - АС-2 - Вул. Гордіюк і в зворотньому напрямку Вул. Гордіюк - АС-2 - СКФ "Україна".

Схема маршруту:

СКФ "Україна" - АС-2 - Вул. Гордіюк ( СКФ "Україна" - Львівська (АС-2) - Проспект Волі - Автозавод - Дитяча лікарня - Вул. Гордіюк).

Вул. Гордіюк - АС-2 - СКФ "Україна" (Вул. Гордіюк - Там Там - ЦУМ - Братський міст - Львівська (АС-2) - СКФ "Україна").

Я впевнений, що цей маршрут буде корисним, оскільки буде змога доїхати з ДПЗ на вулицю Львівську, а також це полегшення для лучан вулиці Львівської, оскільки рух тролейбусів є проблематичним і звідти курсує тільки тролейбус 4 та 4а, а ним можна доїхати в центр або ж на ж/д вокзал, а якщо кудись дальше потрібно лучани мусять пересідати на інший тролейбус. Цей маршрут буде здійснюватися по маршруту з використанням автономного ходу тролейбусів, завдяки чому не треба добудовувати контактну мережу по вулиці Європейській. Тобто, запровадження нового тролейбусного маршруту буде значним полегшенням для лучан!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 26 червня петицію підписали 59 осіб з 300 необхідних.

Довжик Артур Анатолійович

12 квітня 2021 р.