Запровадження нового тролейбусного маршруту № 18, що буде з'єднувати СКФ "Україна" з вулицею Львівська з використанням автономного ходу тролейбусів.

Шановні лучани, хочу запропонувати Вам новий тролейбусний маршрут номер 18, що буде курсувати за маршрутом: СКФ "Україна" - АС-2 - Вул. Гордіюк і в зворотньому напрямку Вул. Гордіюк - АС-2 - СКФ "Україна".

Схема маршруту:

СКФ "Україна" - АС-2 - Вул. Гордіюк ( СКФ "Україна" - Львівська (АС-2) - Проспект Волі - Автозавод - Дитяча лікарня - Вул. Гордіюк).

Вул. Гордіюк - АС-2 - СКФ "Україна" (Вул. Гордіюк - Там Там - ЦУМ - Братський міст - Львівська (АС-2) - СКФ "Україна").

Я впевнений, що цей маршрут буде корисним, оскільки буде змога доїхати з ДПЗ на вулицю Львівську, а також це полегшення для лучан вулиці Львівської, оскільки рух тролейбусів є проблематичним і звідти курсує тільки тролейбус 4 та 4а, а ним можна доїхати в центр або ж на ж/д вокзал, а якщо кудись дальше потрібно лучани мусять пересідати на інший тролейбус. Цей маршрут буде здійснюватися по маршруту з використанням автономного ходу тролейбусів, завдяки чому не треба добудовувати контактну мережу по вулиці Європейській. Тобто, запровадження нового тролейбусного маршруту буде значним полегшенням для лучан!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 7 лютого петицію підписали 59 осіб з 300 необхідних.

Довжик Артур Анатолійович

12 квітня 2021 р.