Перенести зупинку з пр. Соборності, 26 на пр. Соборності, 28

Зупинка, що розташована на пр. Соборності, 26, суттєво ускладнює поворот з пр. Соборності праворуч на вул. Воїнів-Інтернаціоналістів та сприяє утворенню аварійних ситуацій, оскільки маршрутки та тролейбуси зупиняються перед самим перехрестям і автомобілям часто доводиться їх обʼїжджати, маневруючи між смугами, та повертати праворуч з середньої смуги руху перед самими маршрутками, що у будь-який момент можуть несподівано рушити з зупинки. Цю проблему можна легко вирішити, розмістивши зупинку не перед перехрестям, а за ним, поруч з пр. Соборності, 28, і розміткою спрямувати автомобілі, що з вул. Воїнів-Інтернаціоналістів праворуч на пр. Соборності, в середню смугу руху, виділивши праву смугу для зупинки громадського транспорту. Тоді автомобілі зможуть без проблем і перешкод повертати праворуч з пр. Соборності з крайньої правої смуги, а виїхати з прилеглої вулиці в середню смугу, а не в праву, не складає проблем -- адже зазвичай так і виїжджають, оскільки в правій смузі часто припарковані автомобілі.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 26 липня петицію підписали 7 осіб з 300 необхідних.

Слива Вадим Васильович

16 липня 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: