Усунення недоліків громадського транспорту міста Луцька, добудова контактної мережі та створення нового тролейбусного маршруту

Звертаюся з проханням до Луцької міської ради за наступним переліком:
- Налаштування нормального голосового сповіщення в тролейбусах, додати окремі фрази до нього:
1. на прикладі маршруту №1: "Шановні пасажири, тролейбус рухається в рейс за маршрутом №1 Карбишева - СКФ Україна, обережно двері зачиняються , наступна зупинка Адреналін сіті, бажаємо Вам приємної поїздки, будьте уважні оплата проїзду здійснюється в межах однієї зупинки, несплата за проїзд є адміністративним правопорушенням , штраф 80 гривень, зупинка Адреналін Сіті, обережно двері зачиняються наступна зупинка 40 квартал і т.д.,
2. додати фразу "Шановні пасажири будьте уважні , тролейбус рухається в депо"
- Добудова контактної мережі по вулиці Європейській, щоб з'єднати вулицю Львівську з підшипниковим заводом СКФ "Україна"
- Запровадження нового тролейбусного маршруту № 6 , що буде курсувати за наступним маршрутом:
(СКФ "Україна - АС-2 - вул. Карбишева - АС-2 - СКФ "Україна): СКФ "Україна" - АС-2 - ЦУМ - Там Там - ТЦ "Глобус" - вул. Гордіюк - вул. Карбишева - вул. Єршова - проспект Відродження - Київський майдан - проспект Волі - АС-2 - СКФ "Україна").

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 27 січня петицію підписали 32 особи з 300 необхідних.

Довжик Артур Анатолійович

17 серпня 2021 р.