+ ще 252 громади!

Проти звільнення Федончука Б.М. з посади директора КП Парки і Сквери

Федончук Богдан Михайлович це чесна, порядна відповідальна людина,яка багато зробила для підприємства Парки і Сквери і для міста Луцька в цілому.Вважаю несправедливим що на нього повісили всіх собак, хибно звинуватили в злочині і ганебно звільнили.
За його керівництва, парки Луцька із завалених горами сміття прихистків людей з алко і нарко залежностями стали чистими, охайними красивими місцями сімейного відпочинку.
Коли Богдан Михайловича прийшов у Парки і Сквери підприємство було на межі розпаду, а люди місяцями не бачили зарплату і відразу ж стабілізував ситуацію.
На рахунок звинувачень.
1.Звинувачення в крадіжці пального.Ставити таймери на авто як Ви пане Ігоре наказали Богдану Михайловичу безглуздо, тому що вся техніка підприємства працює на бензині (косилк , пили, дробілка, дуйчики листя) ..І якщо за відсутності Богдана Михайловича витрати на пальне скоротились, це свідчить не про те що він злодій, а те що за його керівництва був більший обсяг робіт.
На рахунок звинувачень в поганому поливу.Парки і Сквери цього року програли тендер і газони стригли приватні фірми.Стригли траву під нуль, часто не стараючись обминати насадженні квіти.В результаті в середині літа Луцьк перетворився на пустиню і ніякий полив би не врятував ситуації.Коли в минулі роки міські газони стригли працівники КП Парки і сквери трава була а бездоганному вигляді не дивлячись на спеку.
На рахунок звинувачень в неефективній роботі працівників.Пан Ігор прийшов в Центральний Парк коли одні люди косили, а інші стояли на місці без роботи. Так деколи буває кілька хвилин коли одні працівники тільки почали косити, а ті що мають згрібати листя і траву стоять на місці і навпаки..В роки коли на Україні панувало кріпацтво, людина не могла розігнати спину, відразу ж отримувала по ній палицею чи батогом по спині.Але кріпацтво все ж здається скасували і необов'язково відразу ж коли колеги почали косити, з граблями без захисної маски лізти під косилку збирати траву щоб в лице летіла трава камені і собачі фекалії..

І т.п.абсурдні звинувачення.
В той же час пані сиротинська котра за бюджетні міські кошти начебто на навчання, їздила відпочивати за кордон, котра майже щомісяця тратить по кілька сот тисячбюджету на ремонт офісу, брендових одяг,котра по хамськи ставиться до звичайних людей, против якої було як мінімум 10 повністю підтриманих петицій продовжує обіймати керівну посаду.

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ

Станом на 29 листопада петицію підписали 6 осіб з 300 необхідних.

Крисюк Максим Антонович

23 листопада 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: