Змінити перевізника по 23 маршруту

Жителі 55 району протягом останніх двох тижнів просто обурені злісним не виконання своїх обов’язків перевізником міста Луцьк. А саме з 01.07.2016 року, як стало відомо змінився перевізник на 23 маршруті. Такого нахабного не виконання обов’язків, який даний перевізник взяв на себе відносно не давно по тендеру в м. Луцьк мабуть давно не було. Для початку варто наголосити, що даний маршрут є важливий, так як він є єдиним маршрутним транспортним засобом, який ходить по вул. Карпенка Карого. Мешканці, які проживають на даній вулиці та в наближених районах просто не мають можливості вибрати іншого Перевізника. По відомим нам даним, періодичність даного маршруту кожні 12 хвилин, проте уже другий тиждень маршрут грубо порушує даний графік на пів години і більше, наприклад на вулиці Карпенка-Карого час прибуття на зупинку приблизно 7:30, 7:45, 8:00 і т.д. Проте, другий тиждень його не має не в 7:30, не в 7:45, а прибуває після 8:00. Мешканці даних районів позбавлені можливості вчасно добиратися до роботи, та крім того водії даного маршруту, які приходять із запізненням дозволяють собі ще і хамити пасажирам, які є фактично клієнтами даного Перевізника.
Пропоную змінити Перевізника або повернути попереднього, та прошу мешканців Луцька підтримати петицію. Дякую!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 23 вересня петицію підписали 108 осіб з 300 необхідних.

Томчук Тетяна Миколаївна

15 липня 2016 р.