розширення стенду для загиблих у українсько - російській війні волинянян

Стенди героям АТО відіграють важливу роль у процесі формування патріотичної особистості підростаючого покоління. Стенди героям АТО це знак пошани, вдячності та пам'яті героям, які віддали за нас свої життя.
У зв'язку з тим, що лучани не розуміють у повній мірі масштаби трагедії, яка відбувається на сході України під час проведення так званої Антитерористичної операції, а по суті українсько - російської війни, ГО " Волинський координаційний центр допомоги учасникам АТО" сумістно з волонтерськими організаціями м.Луцька вимагає розширити стенд "Небесна сотня. Герої України". Пропонуємо розмістити фотографії усіх загиблих Волинської області, а не тільки м.Луцька, так як Луцьк є районним та обласним центром Волинської області та обладнати додаткові місця для свічок та квітів.
Оскільки в центрі відбувається багато заходів, пропонуємо всі заходи розпочинати з покладання квітів до стенду.

Щиро дякуємо Вам за активну підтримку рівня патріотизму серед лучан та гостей міста.
У відповідь на підтриману петицію щодо розширення стенду загиблих героїв в антитерористичній операції на сході України повідомляємо.
Управлінням містобудування та архітектури разом з рекламним агенством “Факторія” розроблена проектна пропозиція розширення стенду “Небесна сотня. Герої АТО” на Театральному майдані у місті Луцьку.
На даний час рекламним агенством “Факторія” розробляється проект дизайну та конструкцій стенду, яким буде передбачено розміщення фотографій усіх загиблих воїнів АТО Волинської області.
Виготовлення стенду заплановано за кошти місцевого бюджету.

Петицію підписали 334 особи з 300 необхідних.

Дударь Надія Броніславівна

23 серпня 2016 р.