Про відміну рішення міської ради про скорочення маршрутув 25 до села Забороль.

Відміна рішення міської ради від 23.09.2016
№ 570-1
м. Луцьк
Про внесення змін в мережу автобусних маршрутів загального користування, згідно якого скорочено маршрут номер 25 у село Забороль.
Відповідно: скасувати відміну маршруту та забезбечити його безперебійне функціонування.

На Вашу електронну петицію щодо відміни рішення міської ради про вкорочення маршруту №25 до села Забороль, інформуємо наступне. Виконавчий комітет Луцької міської ради прийняв рішення від 23.09.2016 №570-1 «Про внесення змін в мережу автобусних маршрутів загального користування» в межах своїх повноважень та на підставі спільного з Волинською обласною державною адміністрацією протоколу наради від 10.03.2016 “Про перевезення пасажирів по міських і приміських маршрутах загального користування по території м.Луцька та за його межами”.
Вищезгадані зміни відбулися з 01.12.2016р.
Одночасно рекомендовано Волинській обласній державній адміністрації, Організатору приміських та міжміських перевезень, організувати перевезення пасажирів територією міста Луцька згідно з рішенням міської ради від 25.07.2007 №16/17 “Про забезпечення дотримання ЗУ “Про автомобільний транспорт” на вулицях м.Луцька” та від 05.02.2009 №50-1 “Про перелік зупинок громадського транспорту, на яких дозволяються зупинки автобусів приміських маршрутів”.
В даний час Волинською обласною державною адміністрацією відкрито автобусний маршрут «Підгайці - Забороль».

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 318 осіб з 300 необхідних.

Самочко Ірина Ростиславівна

16 листопада 2016 р.