Про створення Луцького муніципального камерного хору

У місті Луцьку на відміну від інших обласних центрів відсутній свій камерний хоровий колектив. Головною метою діяльності та необхідності створення такого колективу є:
- популяризація української національної музичної культури;
- пропаганда кращих зразків української національної та світової хорової музики з метою підвищення культурного рівня громадян міста;
- розвиток професійного вокально-хорового мистецтва для задоволення духовних та естетичних потреб громадян міста, області і України.
Основні завдання Хору є:
- створення концертних програм, які пропагують високоідейні художні твори класичної спадщини, народного мистецтва, сучасних композиторів, спрямовані на підвищення культурного рівня слухачів;
- організація та участь у фестивалях, конкурсах всіх рівнів;
- підтримка юних талантів;
- організація виступів у концертних залах, палацах культури, клубах, парках культури і відпочинку, на радіо і телебаченні на території міста, області, України та за її межами;
- організація відпочинку і дозвілля громадян.
З метою створення даного колективу у формі комунальної власності, а також ефективного виконання поставлених перед собою задач, ініціатори ідеї, В.В. Мойсіюк та С.А.Тиможинський, - просимо підтримати дану петицію, та не дати занепасти культурному та духовному розвитку Волині та безпосередньо обласного центру старовинного "Лучеська"

Звернення щодо створення камерного хорового колективу розглянуто. Підтримуючи таку пропозицію, повідомляємо, що відповідний проект рішення буде винесено на чергову сесію міської ради.

ІНШІ

Петицію підписали 331 особа з 300 необхідних.

Тиможинський Сергій Анатолійович

7 грудня 2016 р.