Про КДЮСШ №1 та ДЮСШ №2

Багато років поспіль колективи Луцьких КДЮСШ №1, ДЮСШ №2 у співпраці зі школами міста, при хорошій наявній матеріальній базі демонструють високий рівень навчально-тренувальної роботи та високу результативність у спортивних досягненнях вихованців.
Просимоо залишити КДЮСШ №1 та ДЮСШ №2 у структурі освіти міста та не передавати у підпорядкування інших структур, оскільки за багато років такого функціонування уже сформовано скоординовану успішно діючу систему.
Важливо, не допустити зміни підпорядкування цих установ, бо це може призвести до погіршення умов їх діяльності, бо значна частина секцій цих дитячо-юнацьких спортивних шкіл функціонує в урочній системі та на спортивних базах шкіл міста

У відповідь на електронну петицію «Про КДЮСШ № 1 та ДЮСШ № 2» інформуємо наступне.
Враховуючи, що комунальні заклади КДЮСШ № 1 та ДЮСШ № 2 багато років успішно проводять свою діяльність, перебуваючи у підпорядкуванні управління освіти та налагоджена тісна співпраця із загальноосвітніми закладами міста, на базі яких проходить велика кількість тренувальних занять, то питання передачі цих закладів у підпорядкування управлінню з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради не отримало підтримки з боку тренерського та батьківського колективу спортивних шкіл та директорів навчальних закладів міста під час громадських слухань 22.12.2016 року. Зазначене питання перепідпорядкування не було підтримано і постійними комісіями з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови та з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.
На 16 сесії Луцької міської ради 28.12.2016 року під час голосування депутати не підтримали проект рішення про передачу КДЮСШ № 1 та ДЮСШ № 2 в підпорядкування управлінню з питань фізичної культури та спорту.
Таким чином, вищевказані спортивні школи залишаються в підпорядкуванні управління освіти Луцької міської ради.

ОСВІТА

Петицію підписали 327 осіб з 300 необхідних.

Ганц Світлана Валеріївна

15 грудня 2016 р.