ТЕРМІНОВО!!! Вирішити питання добудови КЗ ‹‹Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Луцької міської ради››

Батьківський колектив КЗ ‹‹Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Луцької міської ради›› звертається з проханням у вирішенні проблеми ТЕРМІНОВОЇ добудови школи, а саме тієї частини, що міститиме спортивний та актовий зали, їдальню, бібліотеку, 12 класних кімнат та 4 спальних кімнати для школи І ступеня.
На сьогодні ЛЗОШ №13, я якій навчається 515 учнів у дві зміни, повністю перевантажена, так як проектна потужність блоку класних приміщень корпусу №2 складає 300 учнів, а корпусу №1 – 60 учнів. Проте навчальний корпус №1, де навчаються учні 1-3 класів важко віднести до шкільних приміщень, згідно з технічним висновком (2016 рік) частина навчального блоку із дерев’яних конструкцій підлягає знесенню, приміщення спортивного залу визнане незадовільним.
Школярі змушені переходити з корпусу в корпус: у спортивний зал, у бібліотеку, у їдальню, яка знаходиться в зовсім окремому приміщенні, а для отримання медичної допомоги учні молодшої ланки мусять іти в корпус №2. Все це мало того, що створює великі незручності для школярів та педагогів, а й становить потенційну небезпеку для здоров’я учнів в осінньо-зимовий період.
Ми з Вами живемо в 21 столітті, проте наші діти навчаються в такому приміщення школи (корпус №1), що на нього без сліз дивитися важко. Ми впевнені, що нас зрозуміють і підтримають жителі міста, які мають своїх дітей.
Звертаємося до Вас з проханням термінового вирішення даної проблеми.

ДАВАЙТЕ ПОДБАЄМО ПРО НАШИХ ДІТЕЙ НЕ НА СЛОВАХ, А НА ДІЛІ!

Питанням добудови ЗОШ №13 займаються управління освіти, капітального будівництва, КП «Волиньпроект».
Розпочати виготовлення проекту можна буде після внесення змін до бюджету, тобто, на сесії міської ради розділити вільні залишки бюджету 2016 року. На сьогоднішній день проводяться підготовчі роботи.

ОСВІТА

Петицію підписали 620 осіб з 300 необхідних.

Сливка Наталія Юріївна

24 лютого 2017 р.