Облаштування пішохідного тротуару по вул.Львівській(від зуп.вул.Боженка до пішохідного переходу по вул Європейська с.Рованці )

У зв’язку з надходженням електронної петиції щодо проведення ремонту тротуарного покриття на вул. Львівській повідомляємо, що рішенням Луцької міської ради № 3/27 від 02.02.2016 року «Про погодження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових териюрій місіа Луцька на 2016-2017 роки» (додаток №1) не передбачено кошти на ремонт тротуарного покриття на вул. Львівській.
Також інформуємо, що тротуари вул. Львівської на ділянці від буд.№101 до нерегульованого пішохідного переходу на вул. Окружній включені до переліку об’єктів, які потребують капітального ремонту (формується з об’єктів, що не увійшли до додатку 1 рішення Луцької міської ради від 02.02.2016 №3/27 «Про погодження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2016-2017 роки»). Даний перелік буде поданий депутатам Луцької міської ради для розгляду та затвердження при формуванні плану робіт на 2018-2019 роки.

Петицію підписали 317 осіб з 300 необхідних.

Порубай Олег Ренатович

28 лютого 2017 р.