GPS - навігатори в машрутних таксі (вимкнені; на постійному ремонті)

Доброго дня!
Прошу розглянути можливість введення штрафів за відключені пристрої моніторингу (GPS-навігатори) в маршрутках - через відсутність яких в системі "МАК" деяких маршрутів взагалі не видно. Перевізники стверджують, що пристрої на певних маршрутах на поточному ремонті, але цей ремонт триває місяцями. Найчастіше при розмові з водієм виясняється, що "маячок" забули увімкнути; не вмикають спеціально, щоб конкуруючий маршрут не їхав швидше, бо тоді клієнтів менше; тому що обслуговування дороге і власник не хоче платити. Для чого тоді витрачались кошти на систему "МАК" і показувались громаді усі плюси даної системи? Зранку дуже зручно було увімкнути програму на телефоні чи комп'ютері і контролювати свій час, щоб вчасно встигнути на маршрутне таксі. Зараз же виходиш, не знаючи їде маршрутка, чи ні, і стоїш в очікуваннях. Часто трапляється, що одне таксі "вилітає" з графіку і чекати доводиться по 30 хвилин, замість 10-15, що призводить до запізнення на роботу/ в школу/ садок - особливо це стосується тих районів міста, де їде всього одна маршрутка і можливості вибирати якою їхати немає. Проїзд становить вже не три гривні, а чотири, як хотіли перевізники. Виходить, що отримують прибутків більше, а система моніторингу перестала працювати якісно через халатність власників.
Прошу налагодити систему моніторингу у маршрутних таксі для зручності мешканців та гостей міста.
Дякую.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 21 квітня петицію підписали 252 особи з 300 необхідних.

Поліщук Анна Вячеславівна

27 липня 2017 р.