Ремонт дорожнього покриття вулиці Трутовського

Жителі вулиць Вериківського, Волошина, Мурашка, Вересая, Вишенського та Трутовського звертаються до Луцької міської ради з проханням провести капітальний ремонт дороги вулиці Трутовського (від перехрестя вулиць Трутовського та Львіської до вулиці Вериківського).

Даному приватному сектору більше 30 років, на цих вулицях проживає понад 300 людей. Крім мешканців, цією ділянкою дороги користуються: Волиньфармпостач оптовий аптечний склад, ковбасний цех «Хороший смак», СТО, ПП «ВЕСТ-КЕРАМІК», РайДУ, гаражний кооператив «Автомобіліст-4».
На сьогоднішній день, дорожнє покриття знаходиться в жахливому стані: величезні ями, які в дощову погоду перетворюються на озера багнюки (не можливо в нормальному вигляді дійти до зупинки громадського транспорту, дитячих садків, шкіл, університету, поліклініки, аптечних складів, автостанції №2); відсутні тротуари; асфальтне покриття вимивається; у вечірню пору доби вулиця не освітлюється.

Враховуючи вище сказане, просимо включити дорогу по вул. Трутовського у м. Луцьк до переліку об'єктів, які потребують негайного капітального ремонту.

У відповідь на електронну петицію щодо проведення робіт з капітального ремонту дорожнього покриття на вул. Трутовського повідомляємо наступне.
На даний час у зв’язку з обмеженістю фінансування статті витрат на ремонт вулично-дорожньої мережі провести капітальний ремонт дорожнього покриття на вул. Трутовського немає фінансової можливості.
Питання про фінансування вищевказаних робіт буде подане для розгляду для затвердження депутатам Луцької міської ради при формуванні плану робіт на 2018 рік.
Також інформуємо, що ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» доручено в осінній період при сприятливих погодних умовах провести роботи з грейдування вул.Трутовського.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 307 осіб з 300 необхідних.

Данилюк Людмила Миколаївна

21 вересня 2017 р.