Ремонт вул.Червоної Калини та благоустрій прибудинкової території будинку 7а по вул. Червої Калини.

Двір знаходиться у жахливому стані.Ремонт та благоустрій прибудинкової території за адресою: м. Луцьк, вул. Червоної Калини, 7а за часів незалежної України не проводився жодного разу. Прибирання прибудинкової території і під"їздів працівниками ЖКГ ( не дивлячись на відсутність заборгованості за утримання будинку) не проводилось більш ніж 20 років і тільки завдяки сумлінню і небайдужості мешканців, двір та під"їзди підтримуються у належному вигляді. Систематично проводяться прибирання, стрижка кущів та вивіз сміття за власний кошт. В дворі повністю відсутне асфальтне покриття. Прибудинкова територія-"руїна". Щодо самої вулиці Червоної Калини, то капітального ремонту вона не "бачила" ніколи, а ямковий проводився дивним чином: утилізували невикористані при ремонті вул. Огієнка залишки асфальту.
Прошу небайдужих долучитись до підписання, оскільки вважаю, що двори двох, трьохповерхових будинків міста знаходяться у "жахливому" стані.

Станом на 20 вересня петицію підписали 14 осіб з 300 необхідних.

Гань Олександр Олександрович

17 вересня 2017 р.