+ ще 391 громадa!
Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

#35 за маршрутом ТЦ "BAOBAB" - Захисників України

Зібрано 111 підписів з 300

Залишилось 5

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Щодо маршруту #10

ПОЛІЩУК ІГОР ІГОРОВИЧ

Відповідно до п.21 “Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту” затверджених Постановою Кабміну від 18.02.1997 №176, внесення змін до маршруту, передбачених пунктом 20 цих Правил, здійснюється шляхом внесення змін до договору про організацію перевезень чи дозволу на обслуговування за погодженням сторін.
Перевізник ТОВ “Бест Ленад Груп”, який обслуговує вказаний автобусний маршрут, як сторона договору, не погоджується із запропонованими Вами змінами схеми руху вказаного автобусного маршруту. Додатково інформуємо, що ТЦ “ВАОВАВ” знаходиться за межами Луцької міської територіальної громади, тому у відповідності до ст.7 Закону України «Про автомобільний транспорт» забезпечення організації пасажирських перевезень на приміських і міжміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад, покладається на обласні державні адміністрації.