Розробити та реалізувати програму з відновлення спортивних майданчиків на території шкіл міста

Більшість спортивних майданчиків, що розташовані на території шкіл перебувають у вкрай занедбаному стані. Футбольні поля поросли травої, ворота знищені, на бігових доріжках відсутнє нормальне покриття, турніки знищені і т.д. Пропоную розробити та реалізувати спеціальну міську програму по відновленню шкільних спортивних майданчиків. Для цього пропоную залучити кошти з міського бюджету та кошти потенційних спонсорів (футбольні, волейбольні клуби, гуртки, рекламодавців). Якщо клуби-спонсори вкладають кошти в шкільні спортивні майданчики, то їм надається можливість тренувань на даних спортмайданчиках в узгоджений (позаурочний) час. Це призведе до популяризації спорту у місті, залучення молоді до занять спортом. Можна також на цих майданчиках проводити різноманітні турніри, веселі старти не тільки для молоді, а й для батьків, сімей та мешканців відповідних мікрорайонів (це окрема тема). Також відновлення спортивних майданчиків та закріплення їх за територіями шкіл дасть можливість вберегти ці території від можливої забудови.

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Станом на 2 червня петицію підписали 132 особи з 500 необхідних.

Табака Руслан Зіновійович

5 листопада 2018 р.