Покращення вело та пішохідної інфраструктури по вулиці Липинського

Відомо що вздовж вулиці Липинського від кільця Богдана Хмельницького і до кільця Чорновола проведено велодоріжки в дві сторони. Наразі ліва велодоріжка (та що у сторону Богдана Хмельницького) знаходиться в доволі поганому стані через велику кількість в'їздів-виїздів прилеглих територій та суміжних вулиць. Такі з'їздити з головної вулиці підвищують небезпеку для пішоходів а також велосипедистів через дуже обмежену видимість.
Потрібно більшість таких в'їздів перебудувати таким чином щоб рівень пішохідних переходів та вело переїздів був на рівні велодоріжки та пішохідного переходу, а для автомобілів була обладнана відповідно естакада.
(Приклад такого переїду див. вкладене зображення)

Переваги такої конструкції:
1) Збільшення безпеки для пішоходів, переїзду колясок і для велосипедистів;
2) Комфорт переходу пішоходів, значне покращення комфорту переїзду велосипедом;
3) Безпечніший виїзд автомобілів з прилеглих територій та перехресних вулиць.
Недоліки такої конструкції:
1) Комфорт переїзду такої конструкції автомобілем.

Вимога цієї петиції про обладнання такої конструкції вздовж вулиці Липинського по лівій і правій велодоріжках.
У вкладеному зображенні можна побачити червоними точками бажані місця встановлення такої конструкції переїзду та переходу (якщо вони не суперечать на законодавчому рівні)

31 жовтня 2019 року на пленарному засіданні Львівської міської ради депутатами розглянуто проект ухвали про розгляд електронної петиції “Покращення вело та пішохідної інфраструктури по вулиці Липинського“. За результатами голосування проект ухвали депутатами підтримано.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 509 осіб з 500 необхідних.

Совицький Валерій Сергійович

23 липня 2019 р.