Сприяйте, Не перешкоджайте та Запросіть до відкриття холдінг - IKEA.

«IKEA» — транснаціональна корпорація, одна з найбільших у світі торговельних мереж з продажу меблів і товарів для дому. Повне найменування — «IKEA International Group».

Так само цією петицією Ми покажемо компанії IKEA що ми чекаємо Їх на нашому ринку!

Запросіть та Сприяйте відкриттю ТОВ, холдінг - IKEA, у м. Львові чи під Львовом. Без вимагання хабарів і іншої корупційної бюрократії. Спрощеною видачею оренди землі чи її продажу.
Власне із-за якої дана компанія і не відривала тут своє представництво раніше, а нам приходиться їхати на "закупи" у Польщу, робити собі візи і мордувати своє життя аби гарно оснастити свою домівку гарними предметами домашнього інтер'єру.

На сьогодні в у Львові та зокрема в Україні, немає офіційного і масштабного проекту IKEA. Із-за величезної кількості палиць в колеса.
На ринку існують деякі фірми які перепродають закуплені товари із Польщі, що не несе за собою ні гарантії ні якості ні відповідної ціни.

Відкриття торгового центру від IKEA сприяло би розвитку міста, ще одна велика інвестиція у майбутнє міста. Нові робочі місця, якісна продукція, сучасна продукція, ще плюс нова атмосфера в місті. Конкуренція дозволить місцевим підприємствам подібного типу йти на ще вищий рівень, що дозволить мати ще більше різноманітних товарів, аксесуарів для вжитку вдома. Що у свою чергу значно підвищить та покращить дану галузь у місті та в цілому в Україні.

Глобальним успіхом буде відкриття спершу у Львові. Це додасть прибутки від інших регіонів країни які будуть їздити на "закупи до Львова"

По Європейськи - не означають кнайпи чи фестивалі. А максимально комфортний рівень життя який ми забезпечуємо спільним благо-устроєм міста.

http://www.ikea.com/ (в майбутньому має бути так http://www.ikea.com/ua/ua)

Місто має стати сервісом для відкриття такого роду бізнесу.

ПРОМИСЛОВІСТЬ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВО

Станом на 23 вересня петицію підписали 286 осіб з 500 необхідних.

Послєдніченко Юрій Владиславович

24 лютого 2016 р.