Побудувати футбольний майданчик із штучним покриттям у Львові на вул. Польовій, 29 на території занедбаного футбольного поля.

У місті Львові по вулиці Польовій № 29, розміщений спортивний майданчик. Однак, займатися спортом чи проводити спортивні змагання на цій території є неможливо, оскільки протягом багатьох років цей майданчик не оновлювався. Така ситуація призвела до його часткового знищення та перебування на ньому людей не для заняття спортом, а для випивки алкогольних напоїв.

Враховуючи вказане, вбачається необхідність оновити спортивний майданчик, а саме: створити міні-футбольне поле з штучною травою, металевою огорожею, футбольними воротами та встановлення декількох спортивних (вуличних) тренажерів.

Після оновлення спортивного майданчика, жителі цього мікрорайону та учні СЗШ зможуть користуватися ним для гри у футбол, проведення різноманітних спортивних змагань, що сприятиме і заохочуватиме дітей, молодь і дорослих до занять спортом та активного відпочинку.

Станом на 9 липня петицію підписали 224 особи з 500 необхідних.

ЛЕВИК ДМИТРО МИРОСЛАВОВИЧ

30 липня 2019 р.