Встановлення приладу вимірювання забруднення повітря на вул. Пластовій, 13, з метою постійного відстежування шкідливого впливу на населення.

Львів недавно приєднався до світової тенденції моніторингу забруднення повітря в режимі онлайн, з доступом до результатів усіх користувачів інтернету. Зараз у Львові діє такий прилад на вул. Клепарівській, де фіксуються перевищення шкідливих речовин у повітрі і негативний вплив на здоров'я, але вважаю, що такі прилади, в першу чергу, повинні бути встановлені поблизу промислових підприємств, з метою контролю екологічності їхньої діяльності. Саме тому, пропоную встановити такий вимірювальний прилад на вул. Пластовій, 13 (житловий будинок, найближче розташований до львівських очисних споруд) з метою постійного відстежування шкідливого впливу на населення.

21 листопада 2019 року на пленарному засіданні Львівської міської ради депутатами розглянуто проект ухвали про розгляд електронної петиції “Встановлення приладу вимірювання забруднення повітря на вул. Пластовій, 13 з метою постійного відстежування шкідливого впливу на населення“. За результатами голосування проект ухвали депутатами підтримано.

ЕКОЛОГІЯ

Петицію підписали 527 осіб з 500 необхідних.

ЩЕБЕТ МАРІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА

27 вересня 2019 р.