Розширення в. Городоцької на виїзді з міста.

Пропоную розширити в. Городоцьку на виїзді з міста починаючи з повороту на Метро і до кільця створивши окрему смугу для повороту на кільці на право (при виїзді з міста) див. схему.
Для цього потрібно облаштувати широкий майданчик для зупинки маршруток на початку вказаної ділянки (окремо до розширеної на третю смугу ділянки дороги з винесенням існуючих на зупинці кіосків). При теперішньому стані справ довжина кишеньки для зупинки маршруток явно недостатня, маршрутки фактично перекривають і праву смугу здійснюючи висадку і посадку пасажирів, тоді як для руху залишається лише 1 смуга.
Додатковий плюс створення окремої смуги - розвантажить кільце від автотранспорту який повертає праворуч. В ідеалі такі б смуги потрібні для усіх чотирьох напрямків.
Хто сумнівається в доцільності вказаного рішення прошу попробувати виїхати з міста у вказаному напрямку в п’ятницю вечором. 500м окремої смуги та широка зупинка для маршруток зняли би це питання.
Дякую усім хто підтримає!

26 грудня 2019 року на пленарному засіданні Львівської міської ради депутатами розглянуто проект ухвали про розгляд електронної петиції «Розширення в. Городоцької на виїзді з міста». За результатами голосування проект ухвали депутатами підтримано.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 505 осіб з 500 необхідних.

Марків Андрій Васильович

2 жовтня 2019 р.