Розширення в. Городоцької на виїзді з міста.

Пропоную розширити в. Городоцьку на виїзді з міста починаючи з повороту на Метро і до кільця створивши окрему смугу для повороту на кільці на право (при виїзді з міста) див. схему.
Для цього потрібно облаштувати широкий майданчик для зупинки маршруток на початку вказаної ділянки (окремо до розширеної на третю смугу ділянки дороги з винесенням існуючих на зупинці кіосків). При теперішньому стані справ довжина кишеньки для зупинки маршруток явно недостатня, маршрутки фактично перекривають і праву смугу здійснюючи висадку і посадку пасажирів, тоді як для руху залишається лише 1 смуга.
Додатковий плюс створення окремої смуги - розвантажить кільце від автотранспорту який повертає праворуч. В ідеалі такі б смуги потрібні для усіх чотирьох напрямків.
Хто сумнівається в доцільності вказаного рішення прошу попробувати виїхати з міста у вказаному напрямку в п’ятницю вечором. 500м окремої смуги та широка зупинка для маршруток зняли би це питання.
Дякую усім хто підтримає!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 14 серпня петицію підписали 505 осіб з 500 необхідних.

Марків Андрій Васильович

2 жовтня 2019 р.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

26 грудня 2019 р.