Заборона лівого повороту із вул. Кульпарківської на вул. Перфецького та до Ашан Сіті, організація проїзду на вул. Перфецького через перехрестя.

З метою розвантаження вул. Кульпарківської на ділянках біля вул. Перфецького та біля Ашан Сіті, а також з метою потенційного зменшення кількості аварій, пропоную встановити заборону лівого повороту із вул. Кульпарківської на вул. Перфецького та до Ашан Сіті.

Для проїзду на вул. Перфецького пропоную організувати проїзд через перехрестя вулиць Кульпарківської та Перфецького. Зокрема, пропоную з вул. Кульпарківської здійснювати правий поворот на вул. Хоробрих, далі, рухаючись до будинку 156А по вул. Кульпаркіській, здійснювати лівий поворот із виїздом на регульоване перехрестя вулиць Кульпарківської та Перфецького (див. мал. 1).

Для проїзду до Ашан Сіті рухаючись по вул. Кульпарківській в напрямку від вул. Садової до кільця Кульпарківська — Виговського — В. Великого, пропоную здійснювати виїзд на кільце Кульпарківська — Виговського — В. Великого, а потім назад на вул. Кульпарківську і здійснювати правий поворот до Ашан Сіті (див. мал. 2).

Також, пропоную організувати роботу світлофору для пішоходів по вул. Кульпарківській, біля Ашан сіті, на вимогу, встановити кнопку по обидві сторони, яку можуть натиснути пішоходи при необхідності для появи зеленого світла.

Дані заходи повинні скоротити ризик виникнення аварійних ситуацій, спричинених лівим поворотом із вул. Кульпарківської на вул. Перфецького та до Ашан Сіті, а також повинні пришвидшити рух автотранспорту, оскільки звільнить ліву смугу від автотранспорту, що очікує лівого повороту на вул. Перфецького та до Ашан Сіті.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 23 вересня петицію підписали 44 особи з 500 необхідних.

КОНОВАЛОВ ЄВГЕН ОЛЕКСАНДРОВИЧ

22 лютого 2020 р.