Покращення транспортного сполучення в м. Львів

Просимо здійснити КОМПЛЕКСНІ ТА ПОСЛІДОВНІ дії щодо Покращення транспортного сполучення в м. Львів
1. Переглянути рішення по застосуванні "смуг для руху маршрутного транспорту" на ВСІХ ОКРЕМО ДІЛЯНКАХ у місті ЛЬВІВ. Зокрема , як приклад по вулицях В'ячеслава Чорновола та Липинського, а при відсутності економічного, екологічного та адекватного обґрунтування відмінити попередньо прийняті рішення!
2. Надалі приймати рішення по застосовуванні "смуг для руху маршрутного транспорту" тільки після адекватного обґрунтування та певних послідовних дій щодо покращення інфраструктури міста загалом.

3. Просимо надати Економічне обґрунтування !!! ( по прийнятих рішеннях і майбутніх рішеннях які плануються)
В економічне обґрунтування мають входити показники зміни пропускної здатності доріг, як і по кількості пасажирів ( в громадському і в приватному транспорті окремо та загалом), так і КІЛЬКОСТІ ВАНТАЖУ який може перевозитись по цих ділянках ( що має безпосередній вплив на економічний розвиток Нашого міста! )
ЩЕ РАЗ! РІШЕННЯ МАЮТЬ БУТИ ЕКОНОМІЧНО ОБГРУНТОВАНІ, а не політичними, при яких стануть комфортніші умови тільки для більшості людей які користуються громадським транспортом, а не в комплексі загалом.

4. Просимо надати ЕКОЛОГІЧНІ ОБГРУНТУВАННЯ !!! ( по прийнятих рішеннях і майбутніх рішеннях які плануються)
Екологічне обґрунтування, в яке мають входити показники зміни концентрацій шкідливих речовин ( прогнозування та реальні дослідження) та порівняння їх з ГДК ( гранично допустимими концентраціями) відповідно до і після "покращень".
Пояснення. Оскільки частина транспорту (переважно маршрутний/громадський транспорт) зменшує час руху ( переважно декілька хвилин) , а більшість транспорту ( приватного та комерційного) збільшує час руху ( переважно на декілька ДЕСЯТКІВ хвилин) це впливає на концентрацію шкідливих речовин в повітрі міста загалом.
Важливо розуміти, що не так стало машин у Львові більше, як час їх проведення в корках!
Є проста залежність: більший час в корках ( чи час руху ) - більша витрата палива - більше шкідливих викидів - гірша екологічна ситуація- більша захворюваніть - більше навантаження на медицину та економіку загалом.
Тому просимо надати (по конкретних вулицях) і в подальшому надавати по інших "покращеннях" екологічне обґрунтування прийнятих рішень!!!

5. Просимо надати обґрунтування ЧАСУ використання "смуг для руху маршрутного транспорту" як і по прийнятих рішеннях так і по майбутніх, які плануються.
Обґрунтування часу використання "смуг для руху маршрутного транспорту" тільки громадським транспортом в період/час - 24/7 ( 24 години, 7 днів на тиждень);
Також надайте відповідь щодо можливості застосування таких смуг в окремі години/дні! І як для різного транспорту (громадський, комерційний, приватний) так і для різної кількості пасажирів в ньому!
Тому просимо надати такі обґрунтування погодинно і поденно!

6. Просимо прийняти комплексні та ПОСЛІДОВНІ вирішення проблеми транспорту у Львові:
а ) Реконструкції вулиць (пункт 5.1.6 ДБН В.2.3-5:2018ДБН В.2.3-5:2018 та Додаток А, Розширення доріг чи/та забезпечення альтернативних доріг, а не закриття однієї вулиці на ремонт + звуження іншої ( наприклад планується закриття частина вул. Б. Хмельницького, і звуження іншої вулиці - Липинського) ( така ж ситуація була по вулицях Замарстинівська та В. Чорновола)
б ) будівництво нових та реконструкція старих транспортних розв'язок; (необхідно спершу збільшити їх пропускну здатність)
в) будівництво паркінгів на в'їзді в місто ( хочете, щоб люди пересіли на маршрутний транспорт, то спершу забезпечте їх для початку цим транспортом і паралельно паркінгами, де вони можуть залишити своє авто)
г) виділення достатньої кількості громадського транспорту, ШКІЛЬНИХ та СТУДЕНТСЬКИХ автобусів і т д ) ( спочатку забезпечте людей комфортним громадським транспортом в достатній кількості, а потім робіть ОБГРУНТОВАНІ обмеження можливості пересування приватного транспорту )
д) для покращення екологічної ситуації в м. Львів забезпечити стимулювання переходу водіїв на електромобілі шляхом збільшення кількість зарядних пристроїв, БЕЗКОШТОВНИХ ПАРКІНГИ та інших заходів …

ТОМУ ПРОШУ ТАКОЖ НАДАТИ ВІДПОВІДЬ, щодо планів заходів описаних в пункті 6 (а, б, в, г, д)

7. Просимо скласти КОМІСІЮ із незаангажованих та незалежних ЕКСПЕРТІВ та перевірити на
ПРОФЕСІЙНУ КОМПЕТЕНТНІСТЬ, ДОСВІТЧЕНІСТЬ та АДЕКВАТНІСТЬ ( стан здоров'я ( психологічні та психічні розлади) та рівень IQ ) людей , які приймали рішення по застосуванні "смуг для руху маршрутного транспорту " по вулицях В'ячеслава Чорновола та Липинського без належного на це обґрунтування.
Просимо надати висновок КОМІСІЇ широкому загалу людей ( любим доступним методом чи способом ) та прийняти міри для подальшого уникнення збитків завданих ЕКОНОМІЦІ ТА ЕКОЛОГІЇ в м. Львів.

8. Просимо не розглядати обґрунтування типу:
- " Досвід Європейських міст"
- "Досвід Європи"
- "Обмеження пересування /використання приватного транспорту змусить водіїв користуватись громадським транспортом"
- і т д і т п….
Такі обґрунтування просимо не вважати адекватними ( див. пункт 7) і не приймати до уваги, а керуватись тільки обґрунтуваннями описаними в пунктах 3-6.

Адже нагадаю, що " Досвід Європи" це є і одностатеві шлюби і дозвіл легких наркотиків та узаконена проституції. Є також досвід деяких країн, щодо легалізації зброї, чи/та смертної кари! Тому коментувати, чи це добре чи погано, я не буду і просто маю на увазі, що не треба поспішати із застосуванням "деякого досвіду" і законів 😊 , а проблеми треба вирішувати КОМПЛЕКСНО з ЧІТКОЮ ПОСЛІДОВНІСТЮ !!! )

ПРОШУ НАДАТИ ПРЕДМЕТНІ ТА ОБГРУНТОВАНІ ВІДПОВІДІ ТА ПРИЙНЯТИ ВІДПОВІДНІ ДІЇ ПО ВСІХ ВИЩЕ ПЕРЕЛІЧИНИХ ПУНКТАХ !

З любов'ю та повагою Богдан Іванович

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 11 серпня петицію підписали 753 особи з 500 необхідних.

ГУЛАЙ БОГДАН ІВАНОВИЧ

15 квітня 2020 р.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

12 червня 2020 р.