ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗОНИ ГРОМАДСЬКОГО ОЗЕЛЕНЕННЯ НА ВУЛ. МАЛОГОЛОСКІВСЬКІЙ

Вулиця Малоголосківська - це переущільнена зона житловоі забудови в Шевченківському р-ні, яка прославилась відсутністю шкіл, садочків, доріг та озеленення. Будинки стоять один до одного так щільно, що між ними навіть немає де посадити дерево, а сусід сусіду заглядає у вікна з відстані 20 метрів. Мешканці третій рік поспіль ведуть судову боротьбу з неправомірними діями місцевої влади та забудовників. Верховний суд своєю постановою визнав перевищення своїх службових повноважень виконавчим комітетом ЛМР, проте навряд чи вдасться знести переущільнюючі будинки, оскільки в них викуплене житло звичайними людьми.
На днях стало відомо про продаж однієї з останніх озеленених ділянок у власність забудовникам. Ділянку, на якій, згідно Генплану міста, повинна була розташуватися велика школа, два стадіони та зона громадського озеленення. Громада усіх прилеглих вулиць категорично проти будь-яких забудов на цій ділянці, оскільки це останній клаптик для розвитку їхніх дітей в умовах житлового переущільнення!!!
Звертаємось до депутатів з проханням :
- про виділення та відведення території (зона Г-3-1 Зонінгу шевченківського району) для надважливих потреб малоголосківської громади! Це молодий мікрорайон з десятикратною кількістю дітей у порівнянні з іншими районами і нашим дітям життєво необхідний ця зелена зона!!!
- введення мораторію на зміну зонінгу, видачу містобудівних умов і дозволів та будівництва багатоповерхівок на території, що згідно Генплану м.Львова є зоною Г-3 -1 до моменту приведення інфраструктури району до вимог ДБН з урахуванням потреб мешканців району;
- Відкликати дозвіл забудовника на порушення благоустрою при виконанні робіт по встановленню тимчасових огорож 18/20 від 25.02.2020 виданий Шевченківською РДА до вирішення спірного питання.

Станом на 4 червня петицію підписали 538 осіб з 500 необхідних.

ЮРЧИШИН СВІТЛАНА ВОЛОДИМИРІВНА

14 травня 2020 р.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

17 червня 2020 р.