Бруківка на вулиці Хмельницького

На вул.Б.Хмельницьокого відбувається демонтаж натуральної бруківки з подальшою її заміною – увага – на асфальт, який звісно через 5-10 років перетвориться на латану-перелатану дорогу, яку водії, а тим більше туристи, будуть минати «десятою» дорогою. Демонтовану бруківку, звісно ж, будуть «зберігати в надійному місці» до настання невідомо яких часів. Львів’яни, а зокрема мешканці даного мікрорайону Львова проти демонтажу натуральної та історичної бруківки на вул. Б.Хмельницького. Міська влада вперто ігнорує позицію львів’ян щодо цього питання. Залишається не зрозумілим на кого працює ця міська влада?
Отже, пропонується зберегти бруковане натуральним каменем (бруківкою) покриття вул.Б.Хмельницьоко. При тому – пропонується – повернути назад вже демонтовану на даний момент бруківку на цю ж вулицю. Звертаюсь до львів’ян з просьбою підтримати цю петицію і в такий спосіб зберегти первісне та неповторне історичне обличчя м.Львова.

Станом на 9 липня петицію підписали 523 особи з 500 необхідних.

ГУЗЕНКО ЮРІЙ ДАНИЛОВИЧ

19 травня 2020 р.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

10 липня 2020 р.