Бруківка на Бандери

Запланований ремонт вул.С.Бандери передбачає демонтаж та заміну натуральної бруківки на асфальт і – увага! – бруківку на цементній основі, тобто – на штучну бруківку!, яка в українських реаліях в найближчій перспективі перетвориться на залатаний та перелатаний «напрямок у бік Площі ринок повз Львівську Політехніку».
Демонтовану бруківку, як «неякісне дорожнє покриття», передадуть на зберігання і там вона буде мати всі шанси через певний час розтанути в повітрі. Львів’яни, і зокрема мешканці даної вулиці Львова проти демонтажу натуральної та історичної бруківки на вул. С.Бандери. Про це не раз було повідомлено міській владі. Але і у цьому випадку, як з ремонтом вул.Б.Хмельницького, міська влада вперто ігнорує позицію львів’ян щодо цього питання.
Отже, пропонується зберегти бруковане натуральним каменем (чорною базальтовою бруківкою) покриття вул.С.Бандери. Звертаюсь до львів’ян з проханням підтримати цю петицію і в такий спосіб зберегти первісне та неповторне історичне обличчя однієї з центральних вулиць м.Львова.

Станом на 9 липня петицію підписали 148 осіб з 500 необхідних.

ГУЗЕНКО ЮРІЙ ДАНИЛОВИЧ

26 травня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: