Світловідбиваюча фарба на бордюрах та острівцях безпеки

Пошкодження дорожніх знаків на острівцях безпеки стало вже нормою , майже кожного тижня стабільно , хтось має заїхати в той знак чи на той острівець і пошкодити або автомобіль або знак , або одне і теж . Враховуючи той факт , що станом на сьогодні на території нашого міста йде пропаганда встановлення смуг громадського транспорту , то матеріал для втілення моєї пропозиції в життя існує, йде мова про жовту фарбу .
Я пропоную бордюр на всіх острівцях безпеки які встановлені на території міста Львова покрити світловідбиваючою фарбою .Далеко йти не треба фото яке я добавив з Києва обведені на фото елементи світяться вночі , отже відсоток ймовірності наїзду на них нульовий , хіба людина в алкогольному спянінні , поруч фото з вулиці Любінська , контури тротуарту не помітні , бо вони кольору дороги , отже прошу їх покрити світловідбиваючою фарбою бо така несподіванка на дорозі може стати навіть причиною ДТП , хочете помалюйте його жовтою, хочете червоною , хоть рожевою чи зеленою , але шоб той острівець безпеки було помітно хоча б з 100-200 метрів , думаю пропозиція адекватна , та може втілитися в життя, Фарбу маєте працівники дорожніх служб і так на ставці працюють тому дати завдання помалювати бордюр довкола тих острівців безпеки можна без будь-яких проблем , тому прошу прийняти мою пропозицію і зробити місто троха безпечнішим , такі ж роботи прошу провести в тих місцях , де тротуар межує з проїзною частиною і де його погано видно в темну пору доби для прикладу перехрестя Широка Сяйво Левандівська

Станом на 9 липня петицію підписали 147 осіб з 500 необхідних.

ЛОЗОВИЙ ВАСИЛЬ МИХАЙЛОВИЧ

26 травня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: