Взяти ситуацію на контроль та ПРОВЕСТИ ПУБЛІЧНІ ПЕРЕГОВОРИ із забудовником ЖК на вул. Героїв УПА, 73В

Житловий комплекс на вул. Героїв УПА, 73В (територія колишнього заводу "Кінескоп") складається з 9-ти будинків (4-ох 15-поверхових та 5-ох 10- поверхових), налічує майже 450 квартир, а також паркінг на 130 паркомісць.

Будинки збудовані з граничними показниками щодо щільності та використання території.

450 квартир - 30 000 м2 житла - близько 1,5 тисячі мешканців.
Згідно протоколів містобудівної ради, Місто видавало містобудівні умови та обмеження, слухаючи доповіді про максимальне озеленення та зелені дахи через брак майданчиків.
Де вони? Де взагалі хоч якісь майданчики???

На 30 000 м2 житла:
0,00 дерев - ЖОДНОГО ЗЕЛЕНОГО ЛИСТКА!
0,00 майданчиків - ЖОДНОГО ЛІХТАРЯ, СМІТНИКА, ЛАВКИ, КАЧЕЛІ.
Небезпечна для життя ситуація в підземному паркінгу - проводка в воді.
В будинку досьогодні не можуть провести газ!

Як там жити? Де мають гратися діти? Де відсоток озеленення? Де благоустрій?

Так, частина цих питань стосується ДАБІ, але вони на безтерміновій реформі, та й всім відомо, що толку з тої корумпованої структури нема!

Спроби самостійно та мирно владнати ситуацію завершилися безуспішно:
5.13.2020 на перехрестя Стрийська-Науковапід під офіс Забудовника ЖК на УПА 73 прийшло понад 50 людей із претензіями. На жодне питання нема відповіді. Директор Забудовника сказав: " Я не знаю, хто відповідальний за будівництво."
Більше того, всіх людей разом з дітьми директор Забудовника ЖК на УПА 73 безцеремонно обізвав "нецензурна лайка", і повідомив, що він відмовляється комунікувати з мешканцями (його ж клієнтами) у будь-який спосіб. Люди викликали поліцію та намагалися вручити згідно закону Колективне звернення громадян, в якому були питання щодо небезпеки експлуатації паркінгу, відсутності нормативних майданчиків та озелення. Поліціянти на камеру зафіксували, як Забудовник цинічно порушує Закон України та фактично унеможливлює будь яке здорове та правове вирішення конфлікту, відмовившись приймати дане звернення.

Звертаємо увагу міської влади, що саме цей Забудовник БЕЗДУШНО зруйнував цінну мозаїку магазину на вул. Володимира Великого, що зовсім недавно збурило всю громаду Львова!
СКІЛЬКИ ЩЕ ЖИТЕЛІ МІСТА МАЮТЬ ТЕРПІТИ ЗУХВАЛЬСТВО ЦЬОГО ГОРЕЗАБУДОВНИКА!?

Єдина інстанція, на яку може розраховувати 1,5 тисячі людей - міська влада.

Закликаємо мера Львова та відповідальних міських депутатів:
1. Невідкладно взяти ситуацію під контроль та повідомити мешканцям, хто конкретно відповідальний за будівництво (назвати прізвище та ім'я)!
2. Провести ПУБЛІЧНІ ПЕРЕГОВОРИ з забудовником та мешканцями, стати модератором та гарантами домовленостей таких переговорів.
3. Проконтролювати результат виконання цих домовленостей!

Станом на 9 липня петицію підписали 275 осіб з 500 необхідних.

ГОЦКО Святослав Ігорович

17 червня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: