Продовження маршрутів тролейбусів №№ 23 23а, 30.

В даний час у місті дуже неефективне та незручне транспортне сполучення зі станцією Скнилів, що на вул. Авіаційна з іншими районами міста.
Оскільки транспортне сполучення в даному випадку є незадовільним вважаю проблему актуальною і необхідною до розгляду.
Люди котрі приїжджають приміськими електропоїздами зі стрийського та самбірського напрямків, а також котрі проживають та працюють неподалік станції Скнилів змушені йти на міський транспорт аж на вулицю Городоцьку.
Маршрут автобуса №199 як і тролейбуса №27 пролягає до приміського вокзалу куди і прибувають дані електропоїзди. Міський автобусний маршрут №27 не забезпечує перевізний процес у робочі дні,а у вихідні та святкові дні взагалі не відбувається.
Існуюча інфраструктура дозволяє з мінімальними витратами продовжити цей маршрут. Тому пропоную продовжити тролейбусні маршрути №№ 23, 23а та 30 з вулиці Ряшівської до станції Скнилів (вул. Авіаційна) від вулиці Ряшівської до Авіаційної по маршруту тролейбуса №27, що надасть більше зручності для людей та частково розвантажить у години пік міський транспорт в районі Привокзальна, транспорта якийпримикається до маршруту тролейбусів №№ 23, 23а, та 30 на шляху його прямування.

Прошу Вас підтримати дану петицію щодо покращення перевізного процесу у місті Львові.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 13 червня петицію підписали 32 особи з 500 необхідних.

ВИХОВАНЕЦЬ ОЛЕКСАНДР ІГОРОВИЧ

29 листопада 2020 р.