+ ще 394 громади!

Транспортне сполучення вулиць Пасічна, Вашингтона з вулицею Зелена

Мешканці вулиць Пасічна, Лисинецька, Медової Печери, Вашингтона, Шафарика стикаються із проблемою добиратись на роботу, навчання, вирішення особистих потреб та справ, коли потрібно це зробити на вулиці Зеленій. Після того, як перестав працювати автобусний маршрут 24, мешканці мікрорайону Пасічна-Вашингтона стикаються із проблемою добирання на вулицю Зелену-Шота Руставелі.
Пропозиція полягає тому, щоб змінити автобусний маршрут 15. зміна полягає у тому щоб автобусний маршрут з вулиці Медової Печери до Приміського вокзалу пролягав по вулиці Зеленій, а не по вулиці Личаківській. Оскільки в сторону Личаківської уже курсують автобуси 47а, 92 та приміський автобус 138. Зокрема автобуси 92 та 138 дублюють 95% маршруту 15 від зупинки Медової Печери до зупинки Приміський вокзал.
Пропозиція впустити автобусний маршрут 15 за такими вулицями Медової Печери-Пасічна-Вашингтона-Зелена-Шота Руставелі-Саксаганського-Івана Франка-Вітовського-Коперника-Степана Бандери-площа Кропивницького-Приміський вокзал (кінцева). Маршрут з Приміського вокзалу до Медової Печери залишити без змін.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 21 липня петицію підписали 101 особа з 500 необхідних.

КАЧМАР МИХАЙЛО ІГОРОВИЧ

31 травня 2024 р.

До кінця збору підписів залишилось: