Спорудити будинок-паркінг на пл.Міцкевича

Усі у Львові визнають, що у місті є проблема з паркуванням легкових автомобілів в центральній частині міста. Одночасно вже тривалий час понад 10 років на пл.Міцкевича є пустка на місці знесеного будинку №11, і власник (володілець) земельної ділянки у цьому місці нічого не робить, щоб забудувати це пусте місце. Якщо цього не робить тривалий час власник (володілець) земельної ділянки на вул.Міцкевича, 11, то можливо варто це зробити нашій міській владі. Для цього владі слід насамперед з'ясувати правовий статус цієї земельної ділянки, оголосити про це публічно і залежно від цього статусу вчинити ті чи інші дії: власність - викупити земельну ділянку для суспільних потреб, довгострокова оренда земельної ділянки - розірвати договір оренди землі з мотивів суспільної необхідності, оренда, строк якої спливає - не продовжувати договір оренди цієї земельної ділянки. Ну а потім спорудити на місці знесеного будинку будинок - паркінг, подібний до тих, які існують у великих містах Європейської Унії із щільною забудовою, бажано із залученням реального інвестора. Таким чином у місті могли би вирішитись 2 проблеми: частково полегшення проблеми паркування автомобілів в центрі нашого міста та забудова пустки у центрі міста, яку багатьом львів'янам вже надоїло бачити

Добрий день, дана петиція не набрала необхідних 1000 голосів протягом 60 днів і відправлена в архів.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 20 вересня петицію підписали 153 особи з 500 необхідних.

Бекерська Ярослава Іванівна

15 березня 2016 р.