Створити площу для концертів

Пропоную створити площу для концертів(можна за містом,головне все правильно організувати).Просто чомусь не розумію,місто у нас найбільш європеїзоване,а ніхто з концертами до нас ніколи майже не приїжджає.Чому?можливо тому що в нас немає того самого місця для проведення таких заходів...
Як на мене,то одного івент конц холу,палацу спорту і всього інше не вистачає та й не те воно чого б хотілося.То ж чому не відкрити площу,облаштувати її,озеленити,відкрити фонтани,встановити різні фігури на честь співаків,які тут виступали,зробити велику зону як для концертів літніх(на вулиці),так і для зимових(побудувати приміщення).Все робити стильно,тематично та по-європейські.
А саме головне бажання-залучити людей(ПРОФЕСІОНАЛІВ з великої літери),які будуть займатися організацією всього цього дійства.
Набридло просто що всі відомі гурти(РХЧП,Мьюз,Дед бай Ейпріл,Адепт та й багато українських) виступають тільки в Києві чи в Харкові з Одесою.
Чим наше місто(майже з мільйонним населенням) не заслуговує свого свята,чому ми маємо постійно кудись їхати щоб послухати музику??
Будь-ласка,допоможіть,зробіть для меломанів їх персональний рай,куточок щастя в рідному місті.

Станом на 23 вересня петицію підписали 65 осіб з 500 необхідних.

Петрусевич Антон Сергійович

20 лютого 2016 р.