Ремонт подвір'я що знаходиться на вул. Коперника 1

Підтримайте петицію про ремонт подвір'я, що знаходиться на вул. Коперника 1, раніше там знаходився пасаж Міколяша його зруйнували у 1939 році, коли німці почали бомбардувати Польщу і, в тому числі, і Львів. За радянських часів відбудувати пасаж просто “забули”. І до наших днів збереглися тільки залишки колись славетного пасажу. Тепер це місце де можна сходити по "маленькому" або по "великому".
В наш час пасаж Міколяша отримав шанс на друге життя. Депутати Львівської міської ради надали в оренду на 10 років чотири земельні ділянки дочірньому підприємству «А***с Компані» товариства з обмеженою відповідальністю «Ді****м Тр*****г Ко Лі***ед» Республіка Кіпр для відтворення пасажу «Міколяша» (за рахунок земель житлової та громадської забудови за функцією використання – землі комерції), та до 2017 року там нічого так і не змінилось. Можливо тут хтось є не байдужий і підтримає цю петицію, всі спроби до когось достукатись були марними. Львів гарний ззовні, нехай буде гарним і в середині! Все таки це центр міста, хочаб знесіть ті руїни і прокладіть якусь травичку або бруківку. Я думаю кожен львів'янин знає це подвір'я, тому не будьте байдужими...Прикріпляю фото для тих хто не знає про що йде мова(фото старе)

Станом на 11 серпня петицію підписали 33 особи з 500 необхідних.

Шаранюк Христина Русланівна

6 квітня 2017 р.