Розморозити проект Львівського Метрополітену

Враховуючи той факт , що місто Львів перевантажене , враховуючи затори та дуже велику кількість громадського транспорту , пропоную розморозити проект Львівського метрополітену , для збереження архітектурного вигляду міста і для безпеки будівель які занесені до спадщини Юнеско , я пропоную проект метрополітену , який буде побудований не блище , ніж 1-го кілометра в радіусі від Львівської міської ради (Ратуші), на мою думку проект метрополітену має право на життя , враховуючи сучасні технології його буде набагато легше провести , ніж 25 років тому , ідея метрополітену має право на життя , але станом на сьогоднішній день цей проект заморожений , тому я прошу , його розморозити і почати роботи , що до проектування і хоча б до 2020 року почати будівництво , і дозвольте пораду на майбутнє , не копайте вентиляційну шахту на території Палацу Потоцьких , на вулиці Коперніка , пропоную згадати про Парк імені Івана Франка , там може бути перша станція Цитадель там де Сховище , Погулянку де взагалі ніякої архітектури немає

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 23 вересня петицію підписали 762 особи з 500 необхідних.

Лозовий Василь Михайлович

23 лютого 2016 р.