припинити довгострокове відключення гарячої води через гідравлічні випробування

Щороку у квітні-травні у Львові проводяться гідравлічні випробування, і вони тривають майже місяць, а то і більше. При цьому тижнями нічого не робиться взагалі, а потім все випробовується за якийсь тиждень. Просимо припинити це знущання з громадян міста, - в поєднанні з транспортною проблемою, коли десятки людей їдуть в транспорті, не маючи можливості зайнятися особистою гігієною, як належить, і прогнозом гарячої погоди, це перетворює Львів на містечко третього світу Азії або Африки. Не кажучи вже про те, який імідж місту це створює для туристів. Просимо проводити ці випробування не в гарячу пору, і скоротити терміни до тижня.

21 червня 2018 року Львівською міською радою було прийнято ухвалу № 3614 "Про підтримку електронної петиції "Припинити довгострокове відключення гарячої води через гідравлічні випробування", згідно якої виконавчий орган визначений Львівським міським головою, розробить дорожню карту щодо вирішення проблем, порушених даною електронною петицією.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Петицію підписали 522 особи з 500 необхідних.

Михайлишина Тетяна Василівна

23 квітня 2018 р.