«НІ!» - забудові 100-річних ґрунтових кортів на Мельника, 18!

Йдеться про територію СК «Україна», що знаходиться у доволі респектабельному та дорогому районі Львова. На її території розташовані 6 ґрунтових кортів тенісної школи, які в сонячну погоду є чудовою тренувальною базою поблизу центру міста. Щодня, від раннього ранку до пізнього вечора, тут займаються більше сотні дітей! Десятки з них – майбутні чемпіони України! Ба більше, на цих кортах щороку проводять міжнародні змагання – турніри серії ITF, які збирають юних тенісистів з України та закордону.
Цього року ці змагання можуть стати останніми, якщо дозволена Міською радою «реконструкція», таки почнеться. На місці кортів «виросте» споруда, перший поверх якої передбачений під автостоянку! Замість озелененого майданчика, мешканці мікрорайону будуть змушені споглядати на чергову багатоповерхівку впритул до своїх будинків, а діти-спортсмени будуть позбавлені можливості займатись тенісом!
Діти, їхні батьки та тренери Дитячої юнацької спортивної школи з тенісу «СПАРТАКІВЕЦЬ», що на вул. Мельника, 18, а також мешканці навколишньої території, звертаються до міської влади з проханням зупинити руйнацію ґрунтових тенісних кортів та перешкодити забудові!

Вказана петиція розглядалась на пленарному засіданні Львівської міської ради 20 вересня 2018 року. За результатами голосування електронну петицію "НІ!" - забудові 100-річних ґрунтових кортів на Мельника, 18!" не було підтримано.

Петицію підписали 523 особи з 500 необхідних.

ШПІК РУСЛАНА ФЕДОРІВНА

14 травня 2018 р.