+ ще 222 громади!

Отмена закрытия ОШ №32

Директора ОШ 32 даже не поставили в известность о принятом решении про закрытие школы. Столько учителей остаётся без работы,а детям нужно менять школу. Эта единственная украино-язычная школа на весь район. И из нее хотят сделать общежитие. Нужно пересмотреть решение и не закрывать ОШ №32.

Шановний Євгене Васильовичу!
Відповідно до ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян» та порядку розгляду електронної петиції, затвердженого рішенням Маріупольської міської ради від 29.06.2017 №7/19-1553 департаментом освіти Маріупольської міської ради була розглянута Ваша електрона петиція «Отмена закрытия ОШ №32».
За результатами розгляду повідомляємо наступне.
22.03.2019 року була проведена зустріч заступника міського голови Кочуріна О.О. з педагогічним колективом та батьківською громадськістю школи, на якому представники батьківської громадськості запропонували надати 15.04.2019 року до департаменту освіти план розвитку та наповнюваності ЗОШ №32 на наступні роки.
На даний час департамент освіти чекає на пропозиції.
За додатковою інформацією з даного питання Ви можете звернутися до департаменту освіти Маріупольської міської ради за адресою: пр. Миру, 79 т. 33 30 44.

ОСВІТА

Петицію підписали 315 осіб з 250 необхідних.

Гнутов Євген Васильович

21 березня 2019 р.