+ ще 222 громади!

Відновити нічне освітлення вулиць

Останні роки однією з прикрас Маріуполя було нічне освітлення міста, на чому неодноразово публічно наголошував міський голова. Фінансова децентралізація, що утворила постійний профіцит міського бюджету, а також европейські кредити на сучасні LED лампи, дають можливість радувати маріупольців та приваблювати гостей міста Марії. Але й це не головне, більш важливіша безпека нічного пересування у нашому прифронтовому місті. Тому, отримавши інформацію щодо відключення з 12 серпня з 23.00 до 04.30 освітлення на другорядних вулицях, ми, мешканці Маріуполя, що є платниками податків до міського бюджету, висловлюємо свою незгоду з цим рішенням, та звертаємось до міського голови та депутатського корпусу щодо відміни цього рішення!

Шановний Олеже Віталійовичу!

Відповідно до ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян» та Порядку розгляду електронної петиції, Вашу електрону петицію «Про незгоду з рішенням, щодо відключення освітлення на другорядних вулицях», розглянуто.
За результатами розгляду повідомляємо про наступне.
У зв’язку з дефіцитом фінансування та ростом тарифів на електроенергію, введено графік відключення другорядних вулиць з 23:00 до 4:30 згідно з наказом від 08.08.2019 №95 про режим роботи мереж зовнішнього освітлення.
У першій декаді вересня буде розглянута можливість повернути роботу зовнішнього освітлення у всьому місті на всю ніч.
Висловлюємо Вам подяку за внесені пропозиції, небайдужість до питань благоустрою міста та за Вашу активну громадську позицію.

Петицію підписали 335 осіб з 250 необхідних.

Харченко Олег Віталійович

15 серпня 2019 р.