+ ще 394 громади!

Про повернення приміщення за адресою: місто Миргород, вулиця Гоголя, будинок 139 Миргородським громадським організаціям інвалідів «Зір» та «Перлина». Приміщення необхідне для відновлення школи по Брайлю, проведення гуртків, проведення комп’ютерних курсів, підготовки членів організацій для участі у змаганнях по рекреаційному спорту.

Шановний Андрію Олександровичу!

Виконавчим комітетом Миргородської міської ради була уважно розглянута Ваша петиція щодо повернення приміщення за адресою вул. Гоголя, 139 громадським організаціям інвалідів «Зір» та «Перлина».
Повідомляємо, що за даною адресою знаходиться відділення соціально-побутової адаптації та відділення організації надання грошової та натуральної допомоги Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Соціальними послугами, які надають вищевказані відділення (послуги сестри медичної, перукаря, психолога, інструктора з адаптації та ін.) щоденно користуються пенсіонери та інваліди нашого міста.
Важливим є розташування даного приміщення, адже пенсіонерам та інвалідам міста зручно діставатися з поліклініки, відвідувати заняття Університету третього віку та різноманітні заходи, що проходять в музеї ім. Д. Гурамішвілі та краєзнавчому музеї, так як всі ці установи розташовані на невеликій відстані одна від одної.
Враховуючи колективне звернення та клопотання пенсіонерів, та інвалідів нашого міста, що відвідують дану установу, переселення вищезгаданих відділень є недоцільним.
Разом з тим, усвідомлюючи важливість відновлення у місті навчання шрифту Брайля, пропонуємо Вам для проведення навчання та інших заходів, передбачених статутною діяльністю вказаних Вами громадських організацій, скористатися приміщенням літературно-меморіального музею Д. Гурамішвілі або міської бібліотеки для дорослих №1 ім. Д. Гурамішвілі, попередньо узгодивши графік занять та їх тривалість.

З повагою
міський голова С.П. Соломаха

ОСВІТА

Петицію підписали 104 особи з 200 необхідних.

Cіряк Андрій Олександрович

3 лютого 2016 р.