+ ще 252 громади!

Повернення палацу культури «Металугр»

Згідно закону України «Про звернення громадян» прошу розглянути клопотання щодо повернення у користування територіальної громади міста Новомосковська об’єкта соціально-культурного призначення палацу культури «Металург» та передачу його у комунальну власність.
Прошу новомосковську міську раду звернутися до суду з позовною заявою з наступним:
а) визнати незаконною та скасувати відмову Регіонального відділення Фонду державного майна України в передачі у комунальну власність територіальній громаді міста Новомосковська об’єкту соціально-культурного призначення –ПК «Металург».
б) визнати протиправним та скасувати рішення Регіонального відділення Фонду державного майна України щодо об’єкту соціально-культурного призначення –ПК «Металург» у довгострокову оренду за результатом публічного аукціону.
в) зобов’язати Регіональне відділення Фонду державного майна України прийняти рішення про безоплатну передачу з державної власності у комунальну власність територіальної громади міста Новомосковська об’єкт соціально-культурного призначення –ПК «Металург» (вул. Паланочна, 6а, м. Новомосковськ).
Також, на початку розгляду вищезазначеної позовної заяви, звернутися до суду з поданням про заборону прийняття будь якого рішення з боку Регіонального відділення Фонду державного майна України та Новомосковської міської ради стосовно відчуження об’єкту соціально-культурного призначення ПК «Металург» до моменту вирішення питання в рамках зазначеної Петиції та прийняття відповідного рішення суду по даній справі.

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Станом на 29 листопада петицію підписали 73 особи з 200 необхідних.

Глущенко Дмитро Олександрович

23 листопада 2020 р.