Освітлення пішохідних переходів

Враховуючи зміни в законодавстві, в частині обмеження швидкості руху транспортних засобів до 50 км/годину в населених пунктах, та з метою більш якісного підвищення рівня безпеки учасників дорожнього руху прошу ініціювати внесення пропозиції до титульного списку робіт по м. Обухів заходу "Облаштування ефективного освітлення пішохідних переходів на автомобільних дорогах в м. Обухові з використанням енергозберігаючих технологій"!

Розглянувши електронну петицію мешканців міста Обухова № 21 від 4 грудня 2017 року щодо освітлення пішохідних переходів, з метою забезпечення безперешкодного пересування пішоходів по міських шляхах з інтенсивним рухом автотранспорту, у темну пору доби та у місцях, де позначені пішохідні переходи; відповідно до статей 26, 59,73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій на території Обухівської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 28.01.2016 року №85-06-УІІ, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку,благоустрою, комунального господарства та управління комунальною власністю громади

ОБУХІВСЬКА МІСЬКА РАДА В И Р І Ш И ЛА:

1. Відділу з питань благоустрою виконавчого комітету Обухівської міської ради:
1.1. Протягом місяця вивчити питання визначення переліку заходів з освітлення пішохідних переходів на міських дорогах та визначення вартості проектно-кошторисної документації на виконання цих робіт;

1.2. За результатами вивчення питання, з освітлення пішохідних переходів на міських дорогах, надати пропозиції щодо внесення змін до міського бюджету та відповідних міських цільових програм .
2. Секретарю міської ради оприлюднити рішення в установленому порядку у міській газеті та на веб - сайті міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покладається на першого заступника міського голови Верещака А.М.

Міський голова О.М. Левченко

м. Обухів,
від 25 січня 2018 №698-31-УІІ

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 121 особа з 100 необхідних.

Бойко Євгеній Вікторович

4 грудня 2017 р.