Звіти заступників міського голови Охтирської міської ради: Масло О.П., Ставицької Л.С., Питюкової Н.М.

Заслухати звіти заступників міського голови Охтирської міської ради: Масло О.П., Ставицької Л.С., Питюкової Н.М. про виконання ними їх функціональних та посадових обов'язків, за 9 місяців 2021 р.

Відповідно до статей 5, 7 Конституції України, керуючись статтями 25, 26, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення відкритості та прозорості в діяльності Охтирської міської ради, виконавчих органів міської ради та їх посадових осіб, підприємств, установ та закладів, що перебувають у комунальній власності територіальної громади, посилення громадського контролю за діяльністю органів і посадових осіб місцевого самоврядування під час виконання ними повноважень та функціональних обо'язків, в тому числі і щодо проведеної роботи по врегулюванню чисельності безпритульних тварин в місті Охтирка, просимо Охтирську міську раду заслухати звіти заступників міського голови Охтирської міської ради Масло О.П., Ставицької Л.С., Питюкової Н.М. про  виконання ними своїх функціональних обов'язків, згідно розподілу посадових обов'язків за 9 місяців 2021 року.

ІНШІ

Станом на 20 жовтня петицію підписали 33 особи з 100 необхідних.

ГО «Охтирське об'єднання зоозахисників „Світ Безпритульних Тварин”»

13 жовтня 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: