Ремонт будівлі та відкриття дитячого садка в мікрорайоні "Ливмаш"

Шановна владо! Запрошую Вас у будні дні о 7-20 -7-40 на кінцеву зупинку марщруту № 1. Якщо Ви будете спостережливими, то помітите, як велика кількість молодих матусь та татусів з 1-2-3 дітьми користується громадським транспортом, щоб відвезти малолітніх дітей до дитячих садків в інші мікрорайони міста. І кожного дня вони можуть спостерігати, як капітальна, простора будівля колишнього дитячого садочка на розі вулиць Паркової та Преображенської розвалюється на очах. Вже відсутні вікна та двері, простора територія заросла хащами, що перевищують зріст людини, щотижня зникають частини паркану, що огороджує територію. На території постійно збираються сумнівні компанії, зростають гори бруду та сміття. А ще декілька років тому вона була в експлуатації.
Напевно, будівля не являється комунальною власністю міста. Але вирішити питання наведення ладу на території, передачі будівлі у власність міста, її капітального ремонту, відкриття дитячого садка для дітей мікрорайонів Ливмаш, ПМЗ, 40 років належить до компетенції влади. Адже вистачає бюджетних коштів для наведення ладу в центрі. Зверніть увагу і на периферію міста. Подаруйте садочок дітям.
Закликаємо звернути увагу на даний об’єкт та вирішити його долю.

Станом на 15 травня петицію підписали 120 осіб з 500 необхідних.

Мартиненко Світлана Василівна

5 серпня 2018 р.