+ ще 394 громади!

Зберегти Рівненський міжшкільний ресурсний центр (колишній навчально-виробничий комбінат)

15 травня на сайті Рівнеради виконуючий обов’язки міського голови Рівного Віктор Шакирзян опублікував проєкт рішення "Про припинення Рівненського міжшкільного ресурсного центру шляхом ліквідації". 20 червня Рівненська міська рада прийматиме рішення щодо подальшої долі цього легендарного закладу позашкільної освіти Рівного, випускником якого я є, завершивши тут спеціальність водія автотранспортних засобів категорії “С1” в 2021 році. 49 років цей заклад випускає водіїв, молодших медсестер, перукарів, няньок, швачок та кухарів. І, коли видатки на освіту взагалі не зростають, ба більше скорочуються МОНом, коли МОН зливає заклади освіти всіх рівнів для "економії" коштів і вводить грантову освіту щоб добити безкоштовну українську освіту, потрібно зберігати хоча б той мінімум, що потрібен для воєнної та повоєнної України. Замість цього міська влада прикривається "аварійний станом". Невже так складно знайти видатки в міському бюджеті на капітальний ремонт? Невже так складно скомунікувати з МОН щодо відновлення? Збережімо РМРЦ! Збережімо історію РМНВК!

ОСВІТА

Станом на 20 липня петицію підписали 132 особи з 250 необхідних.

Брижатий Павло Андрійович

12 червня 2024 р.

До кінця збору підписів залишилось: