+ ще 204 громади!

Про встановлення пристрою примусового зниження швидкості дорожньо - транспортної техніки перед нерегульованим перехрестям вулиць Центральна та Павла Тичини

Шановні мешканці міста! Звертаюся до вас з проханням підтримати дану петицію. В зв'язку з інтенсивним рухом транспортного засобу та чисельними аваріями на перехресті вулиць Центральна та Павла Тичини в м.Синельникове, для забезпечення безпеки дорожнього руху та організацією проїзду на цих вулицях просимо прийняти рішення міської ради, щодо встановлення пристрою примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки ( у вигляді "лежачого поліцейського") на нерегульованому перехресті вулиць Центральна та Павла Тичини. Також встановити систему відеоспостереження даного перехрестя.Шановні мешканці, не будьте байдужими до власної та громадської безпеки!

Виконавчим комітетом міської ради прийнято рішення від 06.12.2017 №306 «Про дорожні знаки на перехресті вул. Центральна з вул. Павла Тичини», відповідно до якого Синельниківському міському комунальному підприємству «Виробниче об’єднання житлово — комунального господарства» доручено розробити та узгодити схему організації дорожнього руху та встановити на перехресті вул. Центральна з вул. Павла Тичини засоби примусового зменшення швидкості руху транспортних засобів.

Петицію підписали 103 особи з 100 необхідних.

Чмух Андрій Іванович

1 листопада 2017 р.