Українська православна церква

У нашому місті по вулиці Жлоби знаходиться Українська православна церква, яка вимушена орендувати непристосоване приміщення.
У звязку з цим просимо керівництво міста надати дозвіл на виділення земельної ділянки в центральному парку для будівництва храму Української православної церкви, який прикрасить центр нашого міста та стане духовним осередком нашої громади.

Генеральним планом міста Синельникове розміщення громадських та адміністративно-побутових будівель на території паркової зони по вул. Богми не передбачається. Зміни в генеральний план міста Синельникове відповідно до Програми містобудівної діяльності міста Синельникового на 2004-2019 роки також не передбачено. Крім цього даний парк є зоною рекреаційного призначення, використовується для проведення багатьох заходів та масового відвідування мешканцями міста.
Рішенням Синельниківської міської ради від 03.07.2017 № 374-21/VII «Про розгляд електронної петиції про надання дозволу на виділення земельної ділянки у центральному парку для будівництва храму Української православної церкви» електронну петицію «Про надання дозволу на виділення земельної ділянки у центральному парку для будівництва храму Української православної церкви» міською радою не підтримано.

Петицію підписали 103 особи з 100 необхідних.

Куян Олена Олегівна

12 квітня 2017 р.