Проти підвищення тарифів у громадському транспорті у Слов'янську

Шановні влади нашого міста,хочемо звернути вашу увагу на те ,що вартість підвищеного проїзду не відповідає якості послуг перевезення!
Вимагаємо спочатку зміни якості послуг,а потім давайте підвищувати вже тарифи! А то перевізники тільки й обіцяють що все робиться,але це тільки на словах вже багато років! За такі гроші мешканці Слов'янська мають повне право їздити з комфортом,а не так як наприклад на маршруті 21а з ранку взагалі не можливо їхати,так як переповнений і пасажири лізуть один одному на голови,та ще й частенько не влазять люди в автобус і доводиться чекати наступного 30 хвилин,а люди на роботу спізнюються!
Так давайте ж підвищувати спочатку комфорт у всьому громадському транспорті,а потім ми вже заплатимо за наш комфорт ,не шкодуючи цих грошей!
І всі будуть задоволені і перевізники і пасажири! Сподіваємося на ваше розумне рішення! ЖИТЕЛІ СЛОВ'ЯНСЬКА ПРОТИ ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ! А перевізники нехай трохи потурбуються про пасажирів ,а то в маршрутках тільки і зустрічаються водії грубіяни та й возять їх як дрова що і покалічитися можна !
Жителі міста Слов'янська сподіваються на підтримку нашої влади!

Услістому А.П.

and.uslistiy2011@yandex.ru

Слов'янська міська рада повідомляє, що станом на 12 лютого 2019 року петицію з питання незгоди з підвищенням тарифів у громадському транспорті міста Слов'янська, автором якої Ви є, підписано 250 особами з 250 необхідних, та розпочато процедуру її розгляду.

Відповідно до рішення Слов'янської міської ради від 15.02.2017 року №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов'янській міській раді в новій редакції» Ваша петиція 15.02.2019 розглянута на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства (на яку Вас було запрошено листом від 13.02.2019 № 1-У-421-14).

Враховуючи інформацію, викладену начальником відділу транспорту та зв'язку Слов'янської міської ради, директором КП “Слов'янське тролейбусне управління” та автоперевізниками, комісією вирішено рекомендувати виконавчому комітету Слов'янської міської ради не підтримувати петицію з питання незгоди з підвищенням тарифів на перевезення пасажирів у громадському транспорті.

Окрім цього повідомляємо, що Ваша петиція буде винесена на розгляд виконкому Слов'янської міської ради відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», з урахуванням рекомендації постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства від 15.02.2019.

Міський голова В.М. Лях

Макієнко Римма Вікторівна, (0626)664131

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 274 особи з 250 необхідних.

Услистый Андрей Павлович

6 лютого 2019 р.