використання бронзового злитку у вигляді фігури Леніна В.І-для виготовлення скульптур

Дорогі слов'янці, усім відомо, про те що у червні 2015 року було демонтовано пам'ятник Леніну, а це 7 тон бронзи, які сьогодні лежать просто неба і незрозуміло на кого чекають. Та якщо ми разом вже прийняли рішення зробити наш Слов’янськ красивим сучасним містом-курортом, то мабуть настав час його робити саме таким.
Ми пропонуємо виготовити 10 скульптур із цих 7 тон бронзи, які б стали арт- об'єктами. Цей крок зробить більш привабливим наше місто, що сприяло б залученню до нас туристів та дарувало б радість місцевим жителям. Ці арт- об'єкти можуть бути розташованими у місцях, де збираються найбільше людей - парки, сквери, площа.
У зв’язку з вище зазначеним, просимо внести до порядку денного і розглянути на сесії міської ради найближчим часом питання, щодо надання згоди на використання бронзового злитку у вигляді фігури Леніна В.І. вагою сім тон, що перебуває на зберіганні на території комунального підприємства Слов’янської міської ради «АТП 052814» для виготовлення скульптур.
У випадку позитивного рішення, місцевим органам самоврядування буде необхідно провести моніторинг серед мешканців міста і визначитися які саме скульптурні об’єкти будуть виготовлені, оголосити конкурс на розробку ескізів, визначити місця їх розташування, і нарешті, втілити ЦЮ ІДЕЮ В ЖИТТЯ.
Добрим прикладом можуть бути наші сусіди, наприклад харків'яни або більш далекі - одесити, чи мешканці Бердянська, які зараз вже мають багато таких пам'ятників і скульптур.
І якщо вам така ідея здається своєчасною, просимо вас приєднатися і підтримати нашу петицію!

Станом на 14 червня петицію підписали 91 особа з 250 необхідних.

Алфимова Евгения Николаевна

18 лютого 2019 р.