+ ще 222 громади!

Недостроенные и заброшенные здания

В Славянске есть заброшенные дома и сооружения: Центральная (К. Маркса, Елисаветградская) 36,38; комплекс зданий бывшей жд поликлиники за рынками и т.д..
Предлагаю городской власти заняться этими и другими сооружениями. Провести инвентаризацию, выяснить, что подлежит восстановлению, а что нет. То, что можно восстановить - либо своими силами, либо найти способ обязать владельца это сделать, либо продать кому-то хоть за гривню - лишь бы запустение не торчало и не портило вид города.
Если не подлежит восстановлению - разбить парк (на жд парка вообще нет) или что-то полезное для жителей города.

гр. Іваненку О.М.
електронна адреса:
downdownload1@yandex.ru

02 серпня 2019 року на веб-сайті Єдиної системи місцевих електронних петицій Вами розміщена петиція з питання незавершеного будівництва об’єктів та споруд в м. Слов’янську. Станом на 15 жовтня 2019 року петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.
Відповідно до рішення Слов’янської міської ради від 15.02.2017 №12-ХХ-7 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції» зазначена вище петиція буде розглянута на засіданні постійної комісії міської ради з питань землекористування, містобудування та екології, яка з певних обставин буде проведена пізніше.
Вам необхідно буде прийняти участь у вказаному засіданні постійної комісії, про час та місце проведення якого буде повідомлено додатково.

Міський голова В.М. Лях

Погоджено:

Заступник міського голови А.Є. Рубан

Руденко Сергій Іванович
тел. (06262) 2-14-00

Петицію підписали 255 осіб з 250 необхідних.

Иваненко Александр Михайлович

2 серпня 2019 р.