створення тротуару уздовж траси хімік Черевковка

Черевковка и Химик связанны автодорогой,но нет тротуара!ночью слабое освещение,люди идут по трассе

Гончарову Д.С.
м. Слов’янськ

Ваша електронна петиція розглянута Слов’янською міською радою.
По факту розгляду повідомляємо, що у відповідності до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Слов’янській міській раді в новій редакції, затвердженого рішенням Слов’янської міської ради від 15.02.2017 № 12-ХХ-7, електронні петиції розглядаються на профільних комісіях. 18.03.2020р. електронну петицію з питання створення тротуару уздовж автодороги по вул. Сучасна від мікрорайону Черевківка до мікрорайону «Хімік» планувалося розглянути на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства. У зв’язку із запровадженням в Україні тритижневого карантину та низки інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 засідання комісії відтерміновано. Про дату та час розгляду електронну петицію з питання створення тротуару уздовж автодороги по вул. Сучасна від мікрорайону Черевківка до мікрорайону «Хімік» на засіданні постійної комісії міської ради з питань комунальної власності та міського господарства Вам буде повідомлено додатково.

Міський голова В.М. Лях

Башкаєв В.Г.
2-01-78

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 251 особа з 250 необхідних.

Гончаров Денис Григорьевич

24 грудня 2019 р.